| Ürün | : | D.O.A (2- Etil Hekzil Adipat / Di Oktil Adipat) | 
| Kimyasal Yapısı | : | Adibik Asit Esteri | 
| Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 
| Fiziksel Görünüm | : | Berrak Likid | 
| Koku | : | Hafif kendine özgü | 
| Renk | : | Maximum 30 hazen | 
| Molekül Ağırlığı | : | 370,57 gr/mol | 
| Molekül Formülü | : | C22H42O4 | 
| Ürün Saflığı | : | Minimum % 99,5 | 
| pH | : | Yaklaşık 7 | 
| Asidite | : | Maksimum 0,1 (mg NaOH/g) | 
| Kaynama Noktası | : | Minimum 400°C | 
| Parlama Noktası | : | Minimum 190 °C (açık kap yöntemi) | 
| Donma Noktası | : | Minimum -67 °C | 
| Buhar Basıncı | : | 0,00003 Pa (20 ºC) | 
| Yoğunluk | : | 0,924 – 0,930 gr/cm³( 20°C) | 
| Su İçeriği | : | Maksimum % 0,01 | 
| Suda Çözünürlük | : | Maksimum % 0,1 ( 20°C) | 
| Kırılma İndisi | : | 1,440 - 1,448 (20 ºC) | 
| Viskozite (Dinamik) | : | 15-25 mPa*s (20°C) | 
| TDS için tıklayınız |  | MSDS için tıklayınız |